FOR TREDJE DAG I TRÆK: NØDBREMSEN BLOKERER MOTORVEJSAFKØRSEL PÅ RING 3-MOTORVEJEN

6 deltagere i Nødbremsen har i dag blokeret Ring 3-motorvejens afkørsel ved Jægersborgvej i Lyngby.

De seneste måneders klimakatastrofer har med al tydelighed vist, at vi står midt i et klimakollaps, der truer vores allesammens sikkerhed. Over hele kloden har oversvømmelser og hedebølger slået tusindvis af mennesker ihjel og fordrevet endnu flere.

Alligevel fortsætter regeringen med at eskalere klimakollapset og nægter at droppe planerne om de 15 nye klimaødelæggende motorveje, som vil fastlåse det danske samfund i høje CO2-udledninger mange år ud i fremtiden.

"Det gør mig så vred, at regeringen bilder befolkningen ind, at de tager klimaets ophedning alvorligt, mens de fortsætter med at lave ekstremt klimaødelæggende projekter. Hvor skal vi få mad fra, når afgrøderne ødelægges af tørke og oversvømmelser? Hvordan skal vi få livsnødvendig medicin, når forsyningskæder og infrastruktur smadres af klimakatastrofer? Vi har en demokratisk pligt til at gøre modstand, når regeringen smadrer vores allesammens muligheder for en sikker fremtid.", siger Laura Krarup Frandsen, deltager i Nødbremsen.

Pressekontakt: presse@noedbremsen.dk

Nødbremsen modtager finansiel støtte fra Climate Emergency Fund, som støtter kampagner, der kræver, at magthaverne handler på det klimakollaps, vi står i.

Forrige
Forrige

Næste
Næste